maandag 31 januari 2011

OPI: Glee collectie

Vandaag deed ik opnieuw een nieuwe ontdekking die ik wil delen met jullie.
De nieuwe OPI-collectie gebasseerd op Glee ^_^
Persoonlijk ben ik een echte glee-fan dus wou ik dit zeker delen met jullie ^_^

De nieuwe collectie bestaat uit 10 nieuwe lakjes.
Deze zijn te koop in 2 paketten: een van 7lakjes en de andere van 10.

Daarnaast zullen er ook 3 soorten nagelstickers te koop zijn van Glee:




Helaas zal deze nieuwe collectie niet te koop zijn in België en Nederland. Online bestellen is dus de boodschap. Wie onder jullie zal dit doen? Ik ben aan het twijfelen ^_^

Go Glee !!!





zaterdag 29 januari 2011

Essence Nailpolish

Vandaag toon ik jullie iets wat ik juist ontdekt hem,
namelijk lakjes speciaal voor je teennagels van essence ^_^

Ik weet niet wanneer dit uitgekomen is,
maar ik vind de kleurtjes zo leuk dat ik ze hier nog even post.

 Hebben jullie ze al getest? Of ben je ook zo aangetrokken door de leuke kleurtjes?? ^_^

vrijdag 21 januari 2011

3jaar gelukkig samen!!!

Hallo allemaal,

vandaag ben ik 3jaar samen met mijn superlieve vriend en dat wou ik even delen met jullie door middel van een fotoreeks van vroeger tot nu.
Hopelijk vinden jullie dit even leuk als ik ^^














maandag 17 januari 2011

Gosh Spring Look

Vanaf 11april is de nieuwe Gosh look te verkrijgen in het kruidvat. Hier alvast een voorsmaakje van de nieuwe lijn.

GOSH Serious Volume Mascara
Deze mascare geeft je een intense oogopslag. Breng hem zigzaggend aan voor het beste effect!
9.99 euro

GOSH–WaterproofEyeShadowDit is een zijdezacht en romig oogschaduwpotlood dat erg makkelijk is in gebruik. De oogschaduw blijft lang zitten, zelfs bij warm weer! Daarom is het zeer geschikt voor sporters. Alle kleuren hebben een parelmoer effect.
7.99 euro

Nieuw – GOSH Natural Touch Cream Blusher
De blush geeft je huid een fluweelzachte touch. De twee nieuwe kleuren geven je huid een gezonde en frisse uitstraling.
8.49 euro

GOSH Nail Lacquer
Deze nagellak droogt en dekt snel. Speciaal voor de spring look verkrijgbaar in Bubblegum
6.99 euro
GOSH–LipGloss
deze lipgloss geeft je lippen een schitterende glans en volume. Daarnaast heeft de lipgloss een
verzachtende en beschermende werking.
7.49 euro
GOSH–EffectPowder
Effect powder is een metallic poeder dat afzonderlijk gebruikt kan worden als oogschaduw, of in combinatie met een gewone oogschaduw als highlighter. Als je de EffectPowder aanbrengt met een kwastje en wat water, kun je het ook gebruiken als eyeliner met een zeer kleurrijk effect. Speciaal voor de lente de kleur: Meringue.
7.49euro

Ik kijk er al naar uit ^_^ Jullie ook?


vrijdag 7 januari 2011

Bestelling bij Beauty by Elke

Zondag was ik op zoek naar een hangertje voor mijn gsm. Op Beauty by Elke vond ik eindelijk wat ik al weken zocht. Ik vond het alleen wat stom om bij een beautyshop alleen iets te bestellen voor mijn gsm dus ging ik verder op zoek naar wat leuke make-up. Maar er staat gewoon veel te veel op de site voor mij om te kunnen kiezen. Dus besloot ik het verrassingspakket van 10€ te bestellen.
Vandaag is mijn bestelling aangekomen. Dus als we rekenen heeft mijn bestelling er 2/3 werkdagen over gedaan om bij mij te komen. Neen geen 4, de zondag gaan betalingen niet door dus kan Elke maar maandag mijn betaling gezien hebben ten vroegste en gisteren staakte de post in België. Hieronder zie je een fotoverslag van het uitpakken van mijn leuke bestelling.

Vandaag snelde ik dus naar de brievenbus vanaf dat ik de postbode gezien had. Ik was dus enorm blij om mijn pakketje te zien liggen in de bus. Ik vond het heel leuk dat de enveloppe wat versierd was. Niet te veel, maar toch iets leuks om je dag mee te beginnen.
Dit is de inhoud van de enveloppe. 2visitekaartjes, een zakje met een tekstje aan, een leuk zakje en een cado'tje!! Ik maak heel graag cado'tjes open dus de verrassing was compleet!

Als eerste bekeek ik een kaartje met een zakje aan. Dat was blijkbaar een extra geschenkje bij mijn bestelling =O Helemaal niet verwacht, maar wel enorm leuk om zo'n lief kaartje te lezen.

Dit was het extra geschenkje. Een hangertje voor een tas/gsm. Zelfs in een kleur die past bij mijn bestelde hangertje.


Daarna maakte ik het leuke groene zakje open...


Daarin zat mijn bestelde gsm-hanger. Ik heb de goudkleurige variant besteld, omdat mijn gsm goudkleurige randen heeft. Het past er echt perfect bij.


Nu kwam het openen van mijn verrassingspakket...


Het zit allemaal heel goed verpakt zodat er zeker geen beschadiging tijdens verzending gebeurt.


En dit is dan de inhoud van mijn verrassingspakket. Veel meer dan dat ik verwacht had voor 10€ =O


Hier een duidelijkere foto. Als eerste zat er een leuk spiegeltje in in het kaki zakje. Heel handig voor in je handtas om op elk moment je make-up te controleren. Daarnaast zie je een potje Pearl Mania oogschaduw van NYX. Het volgende is een Lipliner Pencil van NYX. En als laatste een oogschaduwborstel ook van NYX. Alles samen is dit pakket veel meer waard dan de 10€ die ik ervoor betaald heb.


 
Samenvattend ben ik dus zeer tevreden van mijn bestelling bij Elke. De site is zeer overzichtelijk en duidelijk om te bestelling. De lage verzendkosten (1.18€ voor België) zijn ook een extra pluspunt. De snelle levering is dan nog eens de kers op de taart. Ik zal zeker nog bestellen bij Elke!


 

donderdag 6 januari 2011

Kruidvat-fail

Dinsdag las ik op de site van het Kruidvat dat er duizenden stuks make-up te koop waren aan 1euro. Deze actie liep van 4januari tot 7januari. De uitgelezen kans dus om wat nieuwe nagellak in te slaan!!



Gisteren ging ik naar de Kruidvat in Brugge.  Daar gekomen begon ik te zoeken naar de afgeprijsde artikelen. Er was niets te vinden. Een andere dame was mij voor en vroeg aan een meisje van de winkel waar die producten lagen. Het meisje wees naar 2 kleine witte bakjes. Ik ging ook even gaan kijken… Het enige wat daarin lag waren gebruikte testers die ze verkochten aan 1euro. Gebruikte testers mogen volgens mij niet meer verkocht worden, daarom zijn het dus ook testers. Wie wil er nu make-up spullen die iedereen al gebruikt heeft?? Plus in die 2bakjes kon niet veel make-up, dus van duizenden stuks was ook al geen sprake.
Gisteren vroeg ik aan een vriendin wat zij op 4januari had gezien van afgeprijsde stuks in een andere Kruidvat. Daar stond zelfs geen wit bakje. Ze hadden daar dus helemaal niet van de vernoemde afgeprijsde artikelen.

Ik vind het jammer dat Kruidvat bekende merken zoals Gosh, Essence en Catrice gebruikt om meer klanten te lokken naar de winkel.
Dan maar terug naar online bestellen, daar moet ik niet wachten en is de prijs zelf veelal goedkoper, zonder promo's.. Een winkel die dicht en betrouwbaar is was wel leuker geweest.
Wat vinden jullie van de valse reclame van Kruidvat??
Of is het in Nederland beter dan in België?


woensdag 5 januari 2011

NOTD

Na het shoppen kon ik het natuurlijk niet laten om een van mijn nieuwe lakjes uit te testen ^^ Eigenlijk test ik er 2 in 1 keer. Een van mijn nieuwe lakjes is namelijk een basecoat die de nagel beschermt tegen verkleuren en die zorgt dat het lakje langer op je nagels blijft.
Ik heb het gecombineerd met de 541 van Gosh (gasoline) een heel leuk paars lakje met glitters in ^^



Ik ben echt benieuwd hoe lang dit lakje op mijn nagels zal blijven. Van de basecoat moest ik volgens het flesje 2lagen aanbrengen en voor goede kleur van mijn gosh-lakje ook. Ik heb voor het moment dus 4lagen nagellak op. Later deze week laat ik jullie dan weten wat ik vind van de draagbaarheid van dit nieuwe lakje.

Hieronder zie je de prachtige kleur van Gosh in de zon


Shoplog

Hallo iedereen,

gisteren vertelde ik op twitter dat ik zou gaan shoppen in Brugge vandaag voor lakjes van gosh enzo in promotie. Helaas was bijna alles weg en het enige wat ze eigenlijk verkochten in promotie waren de testers en dat koop ik nooit. Na wat twijfelen heb ik dan 5 lakjes meegenomen naar huis.
3lakjes van 2true, 1 van gosh en 1 van catrice.

Van elk lakje komt er uiteraard een uitgebreide post in de vorm van een NOTD. Straks al de eerste van gosh.
Daarna ben ik nog even binnengesprongen in de zeb. Daar heb ik wat oorbellen, een paar handschoenen en een nieuwe jeans. Alles samen voor 9€. Een heel goed koopje dus ^^

Hebben jullie al koopjes gedaan deze eerste week van de solden? ^^