dinsdag 17 mei 2011

Gosh zomerlook 2011

Vandaag review ik voor jullie 3 producten uit de nieuwe zomercollectie van Gosh.
Long lasting lip marker
Allereerst toon ik jullie de lip marker. Het is een stiftje waarmee je je lippen kan omranden of volledig inkleuren. Daarna droogt het in en blijft de kleur lang behouden. Het eerste wat mij echter opviel was de slechte smaak van de lip marker. Na het drogen bleef de smaak hangen, wat dus een groot minpunt is voor mij.
Hier zie je een foto van de kleur 001 Red.

Zoals je kan zien is de punt redelijk fijn waardoor je heel precies je lippen kan inkleuren/omranden.
Long lasting brow pen
Als volgende toon ik jullie de brow pen. Helaas is deze niet zo long lasting als Gosh belooft. Bij mij was het na een uurtje al helemaal vervaagd en een half uurtje later was er al niets meer van te zien. Een groot pluspunt is dan weer het fijne puntje. Daarmee kan je heel precies je wenkbrauwen bijkleuren.
Hier zie je een foto van de kleur 004 wheat.
Long lasting eye liner pen
Als laatste voor vandaag toon ik jullie de nieuwe eyeliner pennen. Deze zijn opnieuw long lasting en dit is zeker waar! Op mijn oogleden bleef het perfect zitten voor een hele dag en de swatch op mijn hand stond er na slapen en douchen nog steeds. Ook de kleur die ik kreeg vind ik fantastisch. Het turquoise heeft een licht metallic effect waardoor je ogen heel mooi uitkomen.
Hier zie je een foto van de kleur 002 Turquoise.Morgen toon ik jullie 2 oogschaduwen uit de nieuwe collectie.

1 opmerking: