zondag 10 juli 2011

Review : extreem lange clip-in extensions

Vorige week kreeg ik van Misslanghaar een nieuw pakket extensions toegestuurd om te reviewen. Het is een nieuwe soort die sinds 1 juli te koop is op clipextensions, namelijk extensions van 75cm lang.

Vorig jaar heb ik voor mezelf extensions aangekocht van 50cm lengte. Nu heb ik er gekregen van 75cm lengte!  Het spreekt voor zich dat ik deze 2lengtes zal vergelijken.

Het verschil tussen beiden is echt extreem eens je ze aanhebt, maar zelfs voor het inbrengen zie je het verschil al heel goed.
Het pakket dat ik ontving bevat dezelfde stroken als een ander pakket extensions, namelijk 7stroken met haar.  1 strook van 20cm, 2stroken van 15cm, 2stroken van 10cm en 2 stroken van 5cm. 
Zoals je kan zien is het identiek hetzelfde systeem als de andere clip-in extensions. Je doet de clipjes open, schuift ze op je haar (zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid) en klikt ze dicht.Wanneer ik alle stroken ingebracht heb, borstel ik voorzichtig mijn haar en de extensions door. Dit zorgt ervoor dat de extensions wat “vermengd” worden door jouw lokken en zo valt het nog minder op dat je “extra” haar hebt.
Doordat het systeem hetzelfde is als bij de andere extensions, blijven ze heel goed zitten wat je ook doet. Zelfs trekken aan het haar doet evenveel pijn dan als ze zouden trekken aan je eigen haren.
Klik op de foto voor een grotere versie


Vergelijking
Het grote verschil is de lengte. Hier moet je wel mee kunnen omgaan. Als je geen lang haar gewoon bent, moet je toch wel even wennen aan deze extreme lengte. In het begin blijf je overal aan vast zitten of hangt het haar gewoon in de weg. Eens je het gewoon bent, is het wel superzalig om hiermee rond te lopen.  Je hebt een enorme bos supermooi lang haar, wat je extreem veel zelfvertrouwen geeft. 

Waar je ook wat mee moet opletten is de kleur. Deze extensions zijn ook chocoladebruin zoals degene die ik zelf gekocht had, maar toch zijn ze iets donkerder. Waarschijnlijk doordat dit Indisch haar is i.p.v. Europees haar. Maar kom niet in de verleiding om deze extensions nogmaals te kleuren. Deze zijn reeds bewerkt om de juiste kleur te hebben en nogmaals kleuren kan fataal zijn voor deze mooie haren. 

Een extraatje die je krijgt bij de extreem lange extensions is een mooi bewaarzakje. Hierin kun je de extensions heel mooi opbergen, zodat je geen knopen krijgt.Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen van deze extreem lange extensions. Ik ben alleszins een hele grote fan!! 

4 opmerkingen:

 1. Leuke review weer! Wel wat spijtig van de kleur, ik wist niet dat ze donkerder waren, heb ze zelf nog niet vergeleken maar goed dat ik dit nu weet.
  De lengte is wel heel mooi!

  En het opbergzakje krijg je nu bij elk pakket extensions dat je koopt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik zelf ook clip-in extensions van "Hairdo" en vind het ook makkelijk om te gebruiken.
  De mijne zijn wel niet zo lang als jou extreem lange, die trouwens wel heel erg mooi zijn!
  Ik heb trouwens ook al een paar keer in de webshop gaan kijken waar jou extensions vandaan komen & ga hier toch wel bestellen denk ik. :)
  I <3 lang haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf die van www.realhairextensions.nl en die zijn echt superrrr, goedkoper dan elders.

  Ze hebben nu een facebook actie waarbij je een set clip-in extensions kunt winnen naar keuze.

  meedoen kan hier: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528628180534490&l=9e97cb3d11

  BeantwoordenVerwijderen