woensdag 23 maart 2011

Review: Gosh waterproof eye shadow

Vandaag review ik voor jullie een nieuwe (voor mij toch) uitvinding van oogschaduws, namelijk de waterproof oogschaduw van Gosh.

In hun nieuwe Spring Look van 2011 zit een hele leuke kleur, namelijk "love that violet!" Volgens Gosh is dit de ideale oogschaduw voor sporters omdat ze dus niet in je lijntje blijven plakken. Ik heb van nature een zeer vettige huid die graag heel veel zweet (echt onhandig!!) dus mijn huidje is perfect om deze oogschaduw te testen.

Wat mij als eerste opviel is dat het dopje heel goed vastzit. Ideaal dus om in je handtas te gooien en je geen zorgen te maken dat je handtas onder de oogschaduw komt te zitten.

Met een handig draaisysteem kan je de oogschaduw verder uit het buisje halen naar mate je het meer gebruikt hebt.


Het puntje van de stick is niet te dun en niet te dik. Ideaal om in 2 stroken je hele ooglid te kleuren. Ook is het een halve bol waardoor het heel makkelijk glijdt. De zachte textuur voelt heel erg aangenaam op je ogen. Eens je het aangebracht hebt merk je er niets meer van.

Hier zie je een swatch in de zon. Het heeft een mooie lichtpaarse kleur met een lichte glitter in, zodat de kleur mooi reflecteerd bij zonlicht. Deze lijn heb ik in 1 keer getrokken, er komt dus heel veel pigment af op je ooglid.


Ik vind het een hele leuke kleur en ik zal deze oogschaduw zeker nog veel gebruiken!!
Zeker een aanrader voor mensen die een vettige huid hebben zoals ik.

1 opmerking: