maandag 8 november 2010

Uitgetest Oogreiniger

Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaringen met de reinigende ooglotion van yves rocher.

Ik smink mij niet zo veel, maar als ik mij smink zijn dat meestal alleen mijn ogen. Wat oogschaduw, wat mascara en een lijntje onder mijn wimperrand. Ik was dus op zoek naar een reiniger enkel voor mijn ogen, omdat de rest van mijn gezicht gereinigd wordt met een andere lotion (speciaal voor mijn acné) Mijn mama heeft dan deze reiniger besteld voor mij (paar jaar terug hoor :p) en ik ben er echt heel tevreden mee.


Meestal gebruik ik veel te veel reiniger en krijg ik dus altijd wat in mijn oog. Met andere reinigers moet ik dan altijd wenen omdat het zo irriteert. Met deze reiniger heb ik dit echter niet, wat voor mij echt een voordeel is. Mijn ogen zijn echt heel gevoelig voor producten. Ook het gebruik zelf is zeer gemakkelijk. Het flesje is half zacht en dus ideaal om in te knijpen en het heeft een speciaal dopje zodat je de reiniger heel goed kan mikken op je watje.

Als je dus een zachte reiniger zoekt, die alle make-up verwijdert zonder dat je hard moet wrijven en niet prikt in je ogen, dan is deze reiniger zeker een aanrader. Een laatste voordeel: het is echt goedkoop! Je betaald slechts €2.75 voor 125ml. Met het flesje doe je echt heel lang, zelfs als je het elke dag gebruikt.

2 opmerkingen:

  1. Hm, mijn reiniger is net op. Ik denk dat ik deze jaren geleden ook eens had en meen me te herinneren dat hij erg lekker rook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ruikt inderdaad heel aangenaam ^^

    BeantwoordenVerwijderen